Showjumping with Mans Buurman

Oefenspringen onder leiding van topruiter, trainer en bondscoach Mans Buurman.
12 minuten per 2 combinaties, waarbij het parcours verkend, gesprongen en nabesproken wordt. Naargelang de tijd/wens kan het parcours nog een keer geheel/deels gesprongen worden.

Datum: 03 november 2017
Aanvang: vanaf 16:00 uur
Kosten: € 20,00

- GRATIS SOEP consumptie
- Voor paarden & pony’s
- Alle hoogtes mogelijk
- Bistro 't Genot geopend
- Foto4u.nl aanwezig
- Stal huren mogelijk*

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot 01 november via onderstaand inschrijfformulier.

Wie is Mans Buurman?
Mans Buurman is in 2014 aangesteld als bondscoach eventing Pony's.
Mans heeft vele jaren internationaal gesprongen en nam succesvol deel aan het WK jonge springpaarden in Lanaken. Hij heeft zijn HBO-opleiding Educatie en Kennismanagement (profiel trainer/coach) afgerond en was vele jaren als docent aan het NHB in Deurne verbonden. In de laatste jaren van zijn actieve ruitercarrière heeft hij zich toegelegd op de eventingsport.

Vragen?
Neem contact op met het secretariaat via telefoonnummer 0493 - 382550 of stuur een e-mail naar info@hippischcentrumdeurne.nl

* € 25,00 per stal (Dit is een gereduceerd tarief dat alleen geldt met onze eigen evenementen.)

Inschrijfformulier

Let op: Na inschrijving bent u het inschrijfgeld verschuldigd (à € 20,- en is restitutie niet mogelijk. Tot 1 week voor de wedstrijd kunt u eventueel doorgeschoven worden naar de volgende editie.

Door het inschrijven aanvaardt men de toepasselijkheid van de reglementen van Hippisch Centrum Deurne.

Let op: krijgt u een foutmelding bij het invullen van dit formulier? Druk dan eerst op F5 en probeer het opnieuw. We zoeken op dit moment naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak!

Kies een optie
Pony
Paard
Kies een optie
Ja
Nee
Kies een optie
Ja, graag
Nee, liever niet
Versturen

Huisregels

Van plan om iets op Hippisch Centrum Deurne te organiseren of om de locatie te bezoeken? Lees dan voorafgaand even de huisregels door, deze zijn opgesteld voor zowel zakelijke bezoekers als voor ruiters. De documenten zijn hier te vinden.