Nieuws Hippisch Centrum Deurne

Nieuwsbrief HCD online!

07-11-2018

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, achtergronden en komende evenementen van Hippisch Centrum Deurne, lees dan onze nieuwsbrief die afgelopen weekend is verstuurd naar onze vaste nieuwsbrieflezers.
Wil jij nou ook zelf een HCD nieuwsbrief ontvangen geef dit aan ons door doormiddel van email te sturen naar info@hippischcentrumdeurne.nl of dit aan te vinken tijdens je inschrijving van een van onze wedstrijden.

Lees hier meer

KNHS Subtop-, Kadervorming & Hoefslag-Kingsley Future Cup U25!

29-10-2018

Kingsley Saddles en Hoefslag slaan de handen ineen en zetten samen een competitie op voor U25 combinaties. De competitie bestaat uit selectiewedstrijden door het gehele land en een finale tijdens Jumping Amsterdam op zaterdagmorgen 26 januari. Op zaterdag 1 december is er een selectie op HCD en zal er tevens zal de kadervormingswedstrijd voor de Grand Prix worden verreden naast uiteraard de reguliere Subtop rubrieken.

Lees hier meer

Ride & Run en SoSo Bixie Clinics Deurne groot succes!

29-10-2018

Blije paarden, enthousiaste ruiters, hardlopers en mountainbikers! Ruim 150 deelnemers kwamen zaterdag 29 september allemaal van start tijdens Ride & Run 2018. Samen genieten van de prachtige omgeving en buitensport was het doel van de organisator Eisma media groep (o.a. uitgever van Horses.nl, Paardenkrant, Bit en Dressuur magazine) dat gebeurde volop!

Lees hier meer

Goud voor Para-Dressuur Team NL in Tryon (USA)!

29-10-2018

24 & 25 augustus was het Para-Dressuur Team NL te gast in Deurne voor hun voorbereidende trainingskamp op het WK in Tryon (USA). Ze hadden een vol programma aangeboden gekregen door de KNHS onder leiding van Para-dressuur bondscoach Joyce Heuitink.
Tijdens het Wereld Kampioenschap behaalde het para-team mede dankzij deze goede voorbereiding in Deurne maar liefst 9 medailles waaronder TEAMGOUD!

Lees hier meer

Trainen voor een belangrijk kampioenschap?

27-10-2018

We gaan een indoor seizoen vol kampioenschappen tegemoet. We stellen je graag op de hoogte van enkele komende kampioenschappen en de mogelijkheden die wij bieden om je hier perfect op voor te bereiden. 

Lees hier meer

Top trainers Pieter Kersten en Luc Steeghs komen naar Deurne!

27-10-2018

Iedere maand organiseren wij oefenspringen onder begeleiding van een (inter)nationaal Grand Prix ruiter, toptrainer of bondscoach. Ook de komende maanden mogen wij weer een aantal toptrainers op onze locatie verwelkomen.
Nieuwsgierig wat Pieter Kersten en Luc Steeghs o.a. hebben gepresteerd?

Lees hier meer

Oefendressuur deelnemers naar Asian Games!

29-05-2018

Meerdere van onze oefendressuur deelnemers hebben zich gekwalificeerd voor de Asian Games en zullen op deze spelen uitkomen voor onder andere Japan en Taiwan. Benieuwd wie Pieter Kersten en Luc Steeghs zijn? Lees dan snel verder.

Lees hier meer

Olympisch amazone Imke Schellekens-Bartels aan het woord!

18-05-2018

Olympische amazones Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels zijn regelmatig met hun leerlingen van Academy Bartels op onze oefendressuur wedstrijden te vinden om te trainen voor belangrijke internationale wedstrijden. Imke vertelt in een video waarom ze hiervoor graag naar Deurne komt.

Bekijk de video met Imke hier

Marlon Van Wissen over onze oefendressuur wedstrijd:
"Het is echt een aanrader!"

12-05-2018

Grand Prix jurylid en amazone Marlon van Wissen is regelmatig als zowel deelneemster, trainster en jurylid op onze oefendressuur wedstrijden te vinden.
We vroegen haar waarom ze graag bij ons komt trainen en jureren.

Lees hier waarom 

Grand Prix amazone Nikki Schaap over onze oefendressuur wedstrijd

21-04-2018

Tijdens onze oefendressuur wedstrijd van 20 april hebben wij Grand Prix amazone Nikki Schaap gevraagd waarom zij regelmatig als deelnemer op onze oefendressuur wedstrijden te vinden is. In een korte video vertelt ze waarom.

Bekijk de video van Nicky hier

Zeer succesvolle eerste outdoor KNHS subtopwedstrijd!

15-04-2018

Op zaterdag 14 april vond de eerste KNHS subtopwedstrijd van het outdoor seizoen op Hippisch Centrum Deurne plaats. Mede door het prachtige weer kijken wij terug op een zeer succesvolle wedstrijd.

Lees hier meer

Aftermovie Showjumping with Bianca Schoenmakers

07-04-2018

Op vrijdag 6 april heeft Grand Prix amazone Bianca Schoenmakers de deelnemers van het oefenspringen begeleid.
Van deze zeer succesvolle eerste outdoor editie van het jaar is een prachtige aftermovie gemaakt die je niet wilt missen! 

Bekijk hem hier

Topscores voor oefendressuur deelnemers

20 maart 2018

Diverse oefendressuur deelnemers hebben op 18 maart deelgenomen aan de subtopwedstrijd in Kronenberg en behaalden hier prachtige resultaten.

Lees hier meer

Aftermovie Indoor Brabant The Dutch Masters

13 maart 2018

Indoor Brabant The Dutch Masters 2018 zit er weer op!
Van de 51ste editie van dit evenement is een aftermovie gemaakt die je niet wilt missen!

Lees hier meer + bekijk de aftermovie

Nieuwe namen Showjumping with...... bekend!

13 februari 2018

Met trots mogen wij weer twee nieuwe namen bekendmaken voor Showjumping with...... Benieuwd wie het zijn? 

Lees hier snel verder

Indoor Brabant The Dutch Masters

08 februari 2018

Van 8 t/m 11 maart staan de Brabanthallen voor de 51ste keer volledig in het teken van de internationale paarden topsport. 

Lees hier meer over Indoor Brabant

Showjumping with Joep Raijmakers

03 februari 2018

Op vrijdag 2 maart verwelkomen wij niemand minder dan niveau 5 NOC/NSF toptrainer Joep Raijmakers op ons Hippisch Centrum en jij kunt met hem trainen!

Meer lezen

Aftermovies Showjumping with..... & Oefendressuur wedstrijd 

6 januari 2018

Zowel van Showjumping with Teun van den Broek (5 januari 2018) als van onze "Snert" oefendressuur wedstrijd (15 december 2017) zijn prachtige aftermovies gemaakt die je niet mag missen. 

Bekijk ze hier

Terugblik 2017 + evenementen begin 2018

19 december 2017

2017 zit er alweer bijna op. Wij van Hippisch Centrum Deurne zijn al volop bezig met de voorbereidingen van 2018. Blik met ons terug op 2017 en kijk vooruit naar 2018.

Meer lezen

Subtopwedstrijden op Hippisch Centrum Deurne

18 december 2017

Op zowel vrijdag 09 februari als op zaterdag 14 april wordt er een subtop wedstrijd op Hippisch Centrum Deurne georganiseerd.

Meer lezen

Succesvolle kersteditie "snert" oefendressuur wedstrijd

16 december 2017

Op vrijdag 15 december vond de twaalfde en laatste editie van onze maandelijkse oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury van dit jaar plaats. Als organisatie kijken wij zeer tevreden terug op een geslaagde editie.

Meer lezen

Nieuwe partner Hippisch Centrum Deurne

14 december 2017

Onlangs hebben wij een nieuwe partner aan ons centrum mogen binden, namelijk: Walkro Grondstoffen BV.

Meer lezen

Showjumping with Mans Buurman groot succes!

06 november 2017

Op vrijdag 03 november vond Showjumping with Mans Buurman op Hippisch Centrum Deurne plaats. Het oefenspringen was voor de deelnemers een leuke maar vooral ook erg leerzame avond. 

Meer lezen

Ride & Run op Hippisch Centrum Deurne 

30 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober vond voor het eerst het sportieve evenement Ride & Run op Hippisch Centrum Deurne plaats. Met bijna 200 deelnemers kijkt Hippisch Centrum Deurne tevreden terug op een geslaagde dag.

Meer lezen

Vestigingsmanager Willem-Jan Piggen aan het woord

25 oktober 2017

Vestigingsmanager Willem-Jan Piggen aan het woord over paardrijden, hardlopen en het evenement waarbij dit allemaal samenkomt: Ride & Run (georganiseerd door Bit & KNHS). Ride & Run vindt op zaterdag 28 oktober plaats op Hippisch Centrum Deurne.

Meer lezen

Aandacht voor Ride & Run in Eindhovens Dagblad

23 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober komt Ride & Run naar Hippisch Centrum Deurne. Over dit evenement is in het Eindhovens Dagblad het artikel: "te paard, rennend of op de fiets door bossen Deurne"  verschenen.

Lees hier het artikel

Ride & Run naar Hippisch Centrum Deurne

10 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober vindt het sportieve evenement Ride & Run op Hippisch Centrum Deurne plaats. Het evenement waarbij sport en recreatie op ludieke wijze samenkomen.

Meer lezen

KNHS opleidingen gestart

02 oktober 2017

Op maandag 02 oktober zijn de nieuwe cursisten op Hippisch Centrum Deurne gestart met de opleiding Instructeur Basissport Allround. In Deurne loopt ook al een opleiding tot Aspirant Instructeur. Heb jij ook de ambitie om instructeur te worden? 

Meer lezen

Hippisch Centrum gecertificeerd tot vijf sterren locatie

20 juli 2017

Onlangs heeft Hippisch Centrum Deurne bezoek gehad van een inspecteur van de FNRS. Het centrum geslaagd voor de keuring en mag zich nu rekenen tot de pensions met vijf sterren.

Meer lezen

KNHS opleidingen gaan weer van start

14 juli 2017

Bij Hippisch Centrum Deurne worden in samenwerking met de KNHS de opleidingen aspirant instructeur en instructeur-basissport allround aangeboden. Alle cursisten die deze opleiding afgelopen periode gevolgd hebben zijn geslaagd!

Meer lezen

Hippisch Centrum Deurne in Eindhovensdagblad!

6 juli 2017

Sinds de overname van Hippisch Centrum Deurne door Libéma is er achter de schermen veel gebeurd! Onder leiding van Willem-Jan Piggen maakt de locatie vele ontwikkelingen door, ook het ED was dit opgevallen!

Meer lezen

Aftermovie oefendressuur wedstrijd vrijdag 16 juni 2017

29 juni 2017

Vrijdag 16 juni 2017 vond de zesde editie van de oefendressuur wedstrijd op Hippisch Centrum Deurne plaats. Bekijk hier de aftermovie van de oefendressuur wedstrijd.

Meer lezen

Sfeerimpressie video oefendressuur wedstrijd vrijdag 19 mei

2 juni 2017

Op 19 mei vond de vijfde editie van de oefendressuur wedstrijd op Hippisch Centrum Deurne plaats. Bekijk nu de aftermovie! Zie jij jezelf terug? 

Meer lezen

Aftermovie & Terugblik Indoor Brabant 2017

30 maart 2017

Tijdens Indoor Brabant stond Brabanthallen 's-Hertogenbosch volledig in het teken van de paardensport. Bekijk onze terugblik en de prachtige compilatie.

Meer lezen

Aftermovie & Terugblik KWPN Hengstenkeuring 2017

30 maart 2017

Begin februari stond Brabanthallen 's-Hertogenbosch geheel in teken van de paardenfokkerij van Nederlands grootste stamboek KWPN. Bekijk de aftermovie & terugblik.

Meer lezen

FNRS-Regiobijeenkomst

16 maart 2017

De FNRS-regiobijeenkomst komt er weer aan. Een mooie gelegenheid om collega-ondernemers uit de regio weer eens te zien en te spreken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de FNRS.

Meer lezen

Hippisch Centrum Deurne aanwezig op Indoor Brabant!

3 maart 2017

Van 9 t/m 12 maart is het weer zover: Indoor Brabant 2017! Ook Hippisch Centrum Deurne is aanwezig met een prachtige stand in de Diezehal. Kom meer te weten over onze locatie en de vele mogelijkheden.

Meer lezen

Nieuw oefendressuur op 17 maart

28 februari 2017

Na de grote opkomst in februari vindt er vrijdag 17 maart een nieuwe oefendressuur plaats. Wil jij ook deelnemen? Schrijf je dan nu in!

Meer lezen

Er klinkt weer gehinnik in het Hippisch Centrum in Deurne

28 februari 2017

Het Hippisch Centrum in Deurne komt weer tot leven! Vrijdag vond de tweede oefenwedstrijd dressuur plaats in de Zandboshal. Er namen 25 mensen deel aan de oefenwedstrijd, die werd gejureerd door Frits Nijskens.

Meer lezen

Oefendressuur 17 februari 2017

24 januari 2017

Wegens succes vindt er op vrijdag 17 februari 2017 vanaf 14:00 uur opnieuw een oefendressuur wedstrijd plaats. Wil jij ook deelnemen? Schrijf je dan nu in!

Meer lezen

Eerste proefgerichte oefendressuur op Hippisch Centrum Deurne groot succes!

23 januari 2017

De eerste proefgerichte oefendressuur op Hippisch Centrum Deurne heeft afgelopen vrijdag met groot succes plaatsgevonden.

Meer lezen

Deelnemen aan een oefendressuur

16 januari 2017

Aanstaande vrijdag 20 januari 2017 vindt er een oefendressuur plaats bij Hippisch Centrum Deurne. Wil jij deelnemen aan de oefendressuur? Schrijf je dan nu in!

Meer lezen

Hotelkamers in Hippisch Centrum Deurne

28 december 2016

Hippisch Centrum Deurne krijgt vijftien hotelkamers. Het streven is om deze hotelkamers medio 2017 gereed te hebben.

Meer lezen

Enquête Hippisch Centrum Deurne

15 december 2016

Maak kans op 2 toegangskaarten voor Indoor Brabant

Hippisch Centrum Deurne wordt komende periode getransformeerd tot een multifunctionele locatie waar mens en paard centraal staan. We zijn daarbij benieuwd naar uw wensen en behoeftes.
Vul de enquête in en maak kans op 2 vrijkaarten voor de 50e editie van Indoor Brabant.

Meer lezen

Instructeursopleidingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie van start op Hippisch Centrum Deurne

14 december 2016

Hippisch Centrum Deurne is een samenwerking aangegaan met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) als privaat onderwijspartner. Vanaf heden worden er vanuit de KNHS twee instructeursopleidingen in Hippisch Centrum Deurne georganiseerd.

Meer lezen

Hippisch Centrum Deurne: veranderen van business

28 oktober 2016

Willem-Jan Piggen, vestigingsmanager van Hippisch Centrum Deurne, was dinsdag 18 oktober een van de gasten van het Ondernemerscafé van Deurne. Hoofdthema van het Ondernemerscafé: ‘Ombouwen’. Ombouwen in de zin van: veranderen van business.

Meer lezen

Hippisch Centrum Deurne op zoek naar hippische joint ventures

22 september 2016

‘Hippisch Centrum Deurne wordt veelzijdig, veelkleurig, multi-functioneel’
Hij weet dat hem een pittige, enigszins beladen taak te wachten staat. Maar Willem-Jan Piggen heeft ontzettend veel zin in zijn grote uitdaging om als vestigingsmanager van het Hippisch Centrum Deurne aan de slag te gaan. “Het gaat een veelzijdig, veelkleurig, multi-functioneel hippisch centrum worden.”

Meer lezen

Paardenman Piggen nu bij Hippisch Centrum Deurne vooral manager

20 september 2016

Hij volgde ooit cursussen bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleidingen (NHB). Voor Willem-Jan Piggen is het Hippisch Centrum in Deurne dus geen onbekend terrein.

Meer lezen

Willem-Jan Piggen gaat Hippisch Centrum Deurne leiden

19 september 2016

Willem-Jan Piggen gaat de kar trekken in het vernieuwde Hippisch Centrum in Deurne. De oud-beroepsruiter is sinds deze maand in dienst van recreatiebedrijf Libéma, de eigenaar van het complex aan de Bruggenseweg.

Meer lezen

Grootse plannen Libéma voor Hippisch Centrum Deurne

16 september 2016

Libéma heeft de voormalig NHB (Nederlandse Hippische Beroepsopleidingen) Deurne omgedoopt tot Hippisch Centrum Deurne. Sinds deze zomer heeft het leisureconcern deze locatie in handen. Het perceel biedt ontzettend veel mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Daarbij is het doel om deze locatie te veranderen in een innovatief, sportief en recreatief centrum voor de nationale en internationale paardensport.

Meer lezen

Hippisch Centrum Deurne, een nieuw begrip in de internationale hippische sector

6 september 2016

Sinds 1 augustus van dit jaar is Libéma eigenaar van Hippisch Centrum Deurne (HCD), het voormalige NHB Deurne. Doel is om Hippisch Centrum Deurne, zowel regionaal en nationaal als internationaal, op de kaart te zetten als toplocatie voor paardgerelateerde activiteiten.

Meer lezen

Libéma doopt NHB Deurne om tot ‘Hippisch Centrum Deurne’

27 juli 2016

Wanneer op 1 augustus 2016 de sleutel van NHB Deurne door Helicon Opleidingen wordt overgedragen aan het Rosmalense bedrijf Libéma, zal ook direct de nieuwe naam van kracht zijn. De gevestigde naam NHB Deurne verandert op dat moment in ‘Hippisch Centrum Deurne’.

Meer lezen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne