Aftermovie oefendressuur wedstrijd
vrijdag 16 juni


Zesde editie oefendressuur wedstrijd succesvolle dag met internationale allure!

Op vrijdag 16 juni vond voor de zesde keer de oefendressuur wedstrijd op Hippisch Centrum Deurne plaats. Op deze sportieve dag mocht het centrum veel internationale ruiters en amazones als deelnemer verwelkomen.

De afkomst van de deelnemers kende een hoge diversiteit. Landen als natuurlijk Nederland maar ook Duitsland, België, Italië, Spanje, Amerika en Japan waren vertegenwoordigd.
Onder alle internationale deelnemers waren onder andere de bekende zusjes Morgan en Alexandra Barbançon aanwezig die Spanje al op tal van kampioenschappen waaronder het EK en WK hebben vertegenwoordigd. In 2012 deed Morgan zelfs mee aan de Olympische Spelen in Londen.

Ook internationaal amazone Silvia Rizzo die uitkomt voor Italië was op Hippisch Centrum Deurne te vinden. De amazone had ervoor gekozen om een week voorafgaand aan de oefendressuur al  naar Hippisch Centrum Deurne te komen. Haar groom verbleef samen met haar paard Sal op locatie in het verblijf genaamd De Stalwacht.

Anky van Grunsven was ook te gast. Niet als deelnemer maar in haar functie als trainster. Diverse leerlingen van Anky zijn regelmatig te vinden op het terrein van Hippisch Centrum Deurne tijdens de oefendressuur wedstrijden.

Alle deelnemers werden gedurende en na afloop van de proef voorzien van professioneel commentaar door FEI niveau 3* jurylid Karin Retera.

Deze prachtige dag met internationale allure is vastgelegd in een aftermovie. 

De eerstvolgende oefendressuur wedstrijd op Hippisch Centrum Deurne vindt plaats op vrijdag 14 juli, de daaropvolgende is op vrijdag 18 augustus. Inschrijven voor de editie van vrijdag 14 juli is mogelijk via de website: www.hippischcentrumdeurne.nl/acties/oefendressuur/

Bekijk de aftermovie nu! 

Bekijk de aftermovie van de oefendressuur wedstrijd op 16 juni 2017