Dé locatie voor hippische gerelateerde congressen en cursussen

Als een locatie bewezen geschikt is voor beroepsonderwijs, is zij dat ook voor privaat onderwijs. HCD beschikt over alle mogelijke opleidingsfaciliteiten - voor zowel cursisten en docenten als ruiters en paarden - en wil deze graag openstellen voor aanbieders van hippische cursussen en trainingen.

Trainingen voor ruiters en menners zijn natuurlijk van groot belang. Zij willen zich blijven ontwikkelen of hebben misschien op een bepaald vlak meer sturing of ervaring nodig. Maar steeds vaker worden ook trainingen met paarden aangeboden aan niet-ruiters. Denk bijvoorbeeld aan mindfulness en management- of coachingstrajecten. Paarden worden meer en meer gezien als treffend trainingsmiddel – misschien zelfs als de perfecte trainer.

 HCD te huur als ultieme trainingslocatie

U de expertise als trainer, wij de ultieme locatie. Zo zien wij bij Libéma de toekomst van Hippisch Centrum Deurne op dit vlak. Met ruimte voor bijna 250 paarden en met faciliteiten als hallen, bakken, menplaats, dressuurbaan, trainingsmolen en longeercirkels, is er een keur aan trainingen en cursussen te bieden. Vlakbij de receptie hebben we bovendien diverse klaslokalen, een hoorcollegezaal en een foyer, maar ook een uitgebreid restaurant. En in de nabije toekomst voegen we daar 20 lodges aan toe, waar cursisten en trainers kunnen overnachten.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

Ziet u, net als wij, de mogelijkheden?

Libéma komt graag in contact met marktpartijen die zich herkennen in de ideeën achter HCD, en die willen meewerken aan de concretisering van de plannen. Ziet u mogelijkheden in HCD als locatie van paardgerelateerde trainingen en cursussen en denkt u daarbij aan een (partner)rol voor uzelf? Dan komen wij graag met u in contact! Laat uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op.