Hippisch beroepsonderwijs terug in Deurne?

Maar liefst 47 jaar lang is Deurne een begrip geweest in de paardensportwereld, vanwege de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding (NHB) die er gevestigd was. Nu Helicon heeft besloten te stoppen met deze opleidingstak, valt er een gat in het paardgerelateerde opleidingsaanbod in Nederland. Een gat dat Libéma graag opvult door de gehele locatie te verhuren aan een onderwijs instelling.

We hoeven hier niet uit te leggen hoe geschikt HCD is als opleidingsinstituut. Met diverse klaslokalen, waaronder ook een hoorcollegezaal, en natuurlijk alle onmisbare faciliteiten daarbuiten zoals de stallen, hallen, trainingsmolen, menplaats, dressuurbaan en longeercirkels, heeft de locatie alles in zich om een betrouwbare en hoogwaardige aanbieder van hippische beroepsopleidingen te worden.

Hoefsmid, blijf bij je… 

Libéma is geen beroepsopleider en heeft ook niet de ambitie dat te gaan worden. Daarom willen we heel graag in contact komen met organisaties die de kennis en ervaring hebben om van HCD – opnieuw – een van de beste hippische opleidingslocaties van Nederland te maken. We nodigen geïnteresseerden hierbij dan ook van harte uit om  contact met ons op te nemen!

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen