Ride & Run Deurne 2018

Op zaterdag 29 september staat Hippisch Centrum Deurne in het teken van dit Ride & run en Ride & Bike waarbij een ruiter samen met zijn of haar paard en een hardloper of mountainbiker de bossen in gaan! De inschrijving opent in augustus maar noteer 29 september alvast in je agenda.

Bij Ride & Run en Ride & Bike draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring. De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard met 1 of 2 hardlopers of 1 of 2 fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af.

Het evenement vindt net als vorig jaar op Hippisch Centrum Deurne plaats. Wel zijn er flinke vernieuwingen doorgevoerd. De routes zijn geheel vernieuwd en bevatten dit jaar geen grote oversteekplaatsen of spoorwegovergangen. Ze lopen grotendeels door het bos. Verschillende plekken op de route liggen vlakbij een parkeerplaats, waardoor bezoekers en fans niet alleen bij de start/finish maar jou ook makkelijk langs de route kunnen aanmoedigen.

De volgende routes kunnen gestart worden:
5 km: alleen Ride & Run, route loopt geheel door het bos
10 km: Ride & Run en Ride & Bike, route loopt geheel door het bos
15 km: Ride & Run en Ride & Bike, route loopt deels door bos, deels langs weilanden, met enkele verharde wegen.
20 km: alleen Ride & Bike, dit is tweemaal de 10 km-route, die geheel door het bos loopt

Zoek dus snel een hardloper of mountainbiker met wie jij kan deelnemen en houd 29 september vrij in je agenda!

Stalling & Verblijf mogelijk op locatie!
informeer naar de mogelijkheden:
info@hippischcentrumdeurne.nl

Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en inschrijven!

Huisregels

Van plan om iets op Hippisch Centrum Deurne te organiseren of om de locatie te bezoeken? Lees dan voorafgaand even de huisregels door, deze zijn opgesteld voor zowel zakelijke bezoekers als voor ruiters. De documenten zijn hier te vinden.