Overnachten bij Hippisch Centrum Deurne

Wedstrijdrijders of bezoekers van een evenement. Recreanten die een paar dagen in De Peel willen rijden. Ruiters en menners die voor een opleiding of clinic komen. Kopers en verkopers van ver die elkaar ontmoeten in het handelscentrum. Bezoekers van het veterinair centrum. Er zijn legio redenen om, samen met je paard, te overnachten op Hippisch Centrum Deurne.

Hotelkamers

In 2018 wordt gestart met de bouw van 14 hotelkamers. Ideaal voor wedstrijdruiters of bezoekers van een evenement. Maar ook voor recreanten die met hun paard een aantal dagen in een nieuwe omgeving willen doorbrengen. Omdat de stallen op hetzelfde complex zijn gelegen, kun je met een gerust hart in slaap vallen. 

De hotelkamers zijn eveneens geschikt voor eenieder die een paar dagen de prachtige natuurrijke omgeving ‘De Peel’ willen verkennen. De hotelkamers beschikken over moderne faciliteiten, een centrale living en uitzicht op het prachtige bosgebied. Zo kom je maximaal tot rust!

Huidige verblijfsmogelijkheden

Hippisch Centrum Deurne biedt momenteel ook al verblijfsmogelijkheden aan. Het centrum beschikt over groepsaccommodatie "Prins Bernard" en de hotel- en hostelkamer "De Stalwacht."

Hotelkamer “De Stalwacht”
€ 55,- voor twee personen per nacht
Inclusief stapelbed, eigen douche, toilet, koelkast, magnetron, waterkoker en ruim voldoende kastruimte.

Hostelkamer “De Stalwacht”              
€ 45,- voor twee personen per nacht
Kamer is voorzien van stapelbed, wasbak met fontein en royale kastruimte. Geen eigen toilet en douche.
We adviseren om deze kamer af te nemen in combinatie met de hotelkamer De Stalwacht.

Hostelkamer “Prins Bernard”
€ 35,- per persoon per nacht
Kamer in onze groepsaccommodatie Prins Bernard. Kamer kan ingericht worden voor één of meerdere personen. Gedeelde douches en toiletten. Vanuit accommodatie prachtig uitzicht op rijhal Prins Bernard en het buitenterrein dat grenst aan het natuurgebied 't Zandbos. 

Voor meer informatie over onze verblijfsmogelijkheden kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier, mailen naar info@hippischcentrumdeurne.nl of bellen naar 0493-382550.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne