Overnachten bij Hippisch Centrum Deurne

Wedstrijdrijders of bezoekers van een evenement. Recreanten die een paar dagen in De Peel willen rijden. Ruiters en menners die voor een opleiding of clinic komen. Kopers en verkopers van ver die elkaar ontmoeten in het handelscentrum. Bezoekers van het veterinair centrum. Er zijn legio redenen om, samen met je paard, te overnachten op Hippisch Centrum Deurne.

Hotelkamers

In 2017 wordt gestart met de bouw van diverse hotelkamers. Ideaal voor wedstrijdruiters of bezoekers van een evenement. Maar ook voor recreanten die met hun paard een aantal dagen in een nieuwe omgeving willen doorbrengen. Omdat de stallen op hetzelfde complex zijn gelegen, kun je met een gerust hart in slaap vallen. Én kun je in alle vroegte het bosrijke gebied verkennen.

De hotelkamers zijn eveneens geschikt voor eenieder die een paar dagen de prachtige natuurrijke omgeving ‘De Peel’ willen verkennen. De hotelkamers beschikken over moderne faciliteiten, een centrale living en uitzicht op het prachtige bosgebied. Zo kom je hier maximaal tot rust!

Contact formulier

Wilt u meer informatie over Hippisch Centrum Deurne of heeft u nog vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccomodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne