Aftermovie Indoor Brabant - The Dutch Masters 2018

Van 8 t/m 11 maart stonden de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch voor de 51ste keer volledig in het teken van de internationale paarden topsport tijdens Indoor Brabant - The Dutch Masters.
Met een boordevol programma met onder meer diverse clinics, de FEI World Cup Dressage Grand Prix, de Rolex Grand Slam of Show Jumping en diverse andere competities, was Indoor Brabant ook dit jaar wederom een prachtig en succesvol evenement waar de top en de potentiele top samenkwam.

The Dutch Masters onderdeel van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping
Wat de 51ste editie extra speciaal maakte was dat The Dutch Masters sinds dit jaar onderdeel uitmaakt van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Hiermee is Indoor Brabant het vierde evenement in deze Grand Slam naast de drie ‘top concoursen ’ van de wereld: CHIO Aken in Duitsland, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ in het Canadese Calgary en CHI Geneva in Zwitserland, de thuisbasis van Rolex. 
Indien een ruiter drie opeenvolgende Grand Prix’s wint ontvangt hij een extra bonus van één miljoen euro, wint hij ze alle vier dan wint hij maar liefst twee miljoen euro. Ook is er een bonus van € 500.000 beschikbaar voor de ruiter die twee Grote Prijzen achter elkaar wint. 
Voor meer informatie ga naar www.rolexgrandslam.com 

Nieuwe naam en logo
Doordat Indoor Brabant nu onderdeel uitmaakt van de Rolex Grand Slam of Show Jumping zijn ook het logo en de naam van het evenement veranderd. Waar het voorheen nog Indoor Brabant heette, is de naam nu gewijzigd in: Indoor Brabant The Dutch Masters.

Nieuwe hal
Omdat Indoor Brabant blijft groeien is er in samenwerking met de Brabanthallen en de Provincie besloten om een hal bij te bouwen. De hal genaamd Gerrit Jan Swinkels is dit jaar voor het eerst in gebruik genomen. De hal is vernoemd naar de in mei 2015 overleden oud-voorzitter van Indoor Brabant. 

Winactie 
Wij hadden de eer om onder onze oefendressuur deelnemers twee kaarten weg te geven voor het zondagmiddag programma van Indoor Brabant - The Dutch Masters. De gelukkige winnaar was Robin Beekink.

Van The Dutch Masters - Indoor Brabant is een aftermovie gemaakt die je niet mag missen.
Bekijk hem hier: Aftermovie The Dutch Masters 2018

Meer informatie over dit prestigieuze evenement?
Kijk dan op www.thedutchmasters.com