205 hectare bosgebied met 125 km aangelegde ruiter-, fiets, MTB & wandelpaden

Een dag rijden in een nieuw, nog onbekend gebied is voor veel ruiters en menners een gewild uitje. De groene en bosrijke omgeving van HCD biedt volop mogelijkheden voor zowel wandelaars, fietsers als ruiters & menners. Voor ieder wat wils!

Het ruiter- en menroutenetwerk rondom Deurne biedt 125 km aan paden door prachtige bos- en heidegebieden, weilanden en langs verschillende dorpjes in De Peel. Een groot deel van de paden is onverhard en heeft een zanderige ondergrond. Ideaal voor paard, ruiter en menner. Daarbij is HCD de ideale uitvalsbasis vanwege de bereikbaarheid, parkeergelegenheid (ook voor trailers) en de voorzieningen van het centrum. Na een lange rit is het heerlijk bijkomen bij het Hippisch Centrum Deurne – zowel voor paard als ruiter!

Dagrecreatie op locatie

Voor een mooie dag paardrijden hoeft u eigenlijk het complex niet af; HCD biedt voldoende mogelijkheden voor (bijvoorbeeld) clinics en workshops, zowel indoor als outdoor en dus het hele jaar door. Ook hier geldt dat de combinatie van voorzieningen voor paard en voor ruiter / menner zorgt voor een perfecte dag uit voor allebei.

Langer verblijf bij Hippisch Centrum Deurne

Voor wie aan één dag HCD niet genoeg heeft, biedt het centrum dé oplossing in de vorm van bungalows / lodges / appartement / hotelkamers. Natuurlijk reserveren we een mooie volledig uitgeruste box voor uw paard. Zie voor meer informatie onder verblijfsaccommodaties.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen