Indoor Brabant - The Dutch Masters

Van 8 t/m 11 maart staan de Brabanthallen voor de 51ste keer volledig in het teken van de internationale paarden topsport. 

Het volledige programma van Indoor Brabant The Dutch Masters 2018 bekijk je hier.
Bekijk hier de aftermovie van Indoor Brabant 2017. 

Diverse oefendressuur deelnemers Hippisch Centrum Deurne nemen deel
Indoor Brabant is een evenement van Libéma waar ook Hippisch Centrum Deurne onder valt.
Een aantal van onze oefendressuur deelnemers zullen tijdens deze internationale wedstrijd aan de start verschijnen waaronder: Silvia van den Broek, Katja Gevers, Jeanette Haazen, Daniëlle Heijkoop, Jessica Leijser, Joyce Lenaerts, Jeanine Nieuwenhuis, Tommie van Puijenbroek – Visser, Emmelie Scholtens en Margo Timmermans.
We wensen onze oefendressuur deelnemers veel succes met deze wedstrijd!

Indoor Brabant onderdeel van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping
Indoor Brabant - The Dutch Masters is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort Indoor Brabant - The Dutch Masters tot de absolute top.
The Dutch Masters biedt vier dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. 
Dit jaar zullen ook de nationale en internationale top dressuurruiters acte de présence geven in de Brabanthallen. Hoogtepunt zal, zoals elk jaar, de FEI World Cup Dressage Freestyle zijn op zaterdagmiddag. 
In 2018 zal ook de nieuwe hal, de ‘Gerrit Jan Swinkels Hal’ in gebruik worden genomen. Nog meer sport, beleving en ambiance voor jong en oud!