Locatie Hippisch Centrum Deurne

Prachtig in het groen
Geniet van de unieke bosrijke omgeving!

Indoor & Outdoor
Binnen of buiten, klein of groot: aan u de keuze!

Authentieke sfeer
Hippisch gerelateerde evenementen komen hier perfect tot hun recht!

Authentiek in een bosrijk gebied
Verscholen in het groen van het Zandbos in Deurne ligt deze prachtige locatie. Het bosrijke gebied nodigt direct uit om heerlijk te genieten van het buitenleven. Op een perceel van ruim 16 hectare ademt de gehele locatie en omgeving de historie van hippische sport uit. De authentieke sfeer van de locatie zorgt ervoor dat elke bijeenkomst of evenement onvergetelijk wordt.

Stalling, dagrecreatie, verblijf
Met 220 stallen, diverse geïsoleerde (binnen-)rijbanen met goede verlichting en professionele rijbodems, een outdoorterrein met talloze mogelijkheden en natuurlijk de 125 kilometer aangelegde ruiterpaden in het aangrenzende ’’Zandbos’’ zijn uniek te noemen. De locatie biedt ruiters alle faciliteiten voor het uitoefenen van hun sport. In de nabije toekomst komen hier ook nog dagrecreatie en verblijfsmogelijkheden bij, waarmee de locatie ook voorziet in meerdaags verblijf.

Beurzen & evenementen
Met een oppervlakte van ruim zestien hectare biedt Hippisch Centrum Deurne volop ruimte voor evenementen, zowel indoor als outdoor. Voeg daar de ruime horecafaciliteiten en ervaring in het verzorgen van alle catering op onze locaties aan toe, en u heeft de ideale locatie met onbeperkte mogelijkheden voor een geslaagd (hippisch) evenement.

De binnenruimten lenen zich uitstekend voor vergaderingen, congressen en onderwijs, terwijl het terrein ook heeft bewezen een goede locatie te zijn voor grote nationale hippische events en beurzen. Maar we denken ook aan kampioenschappen, veterinaire keuringen, een handelscentrum.

Download ons locatiemagazine

De mooiste tijd organiseert u bij Hippisch Centrum Deurne! Laat u inspireren door deze authentieke en bosrijke locatie. Bekijk onze brochure met meer informatie over onze locatie in de vorm van foto's, plattegronden, uitleg diverse ruimtes en veel meer.

Nederlands Engels

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne