Mogelijkheden Hippisch Centrum Deurne

Hippisch Centrum Deurne is uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt.
Deze mogelijkheden zijn samengevat in 5 speerpunten: stalling, verblijf, wedstrijdaccommodatie, beurzen & evenementen en onderwijs / zakelijke markt.

Stalling

Hippisch Centrum Deurne beschikt over 224 vaste stallen. Gezien de perfecte ligging van de locatie in zo’n prachtige groene omgeving met volop ruiterpaden is dit de ideale uitvalsbasis. Tevens biedt het complex alle noodzakelijke faciliteiten voor paardenbezitters.

Lees meer

Verblijf

Wedstrijruiters of bezoekers van een evenement. Recreanten die een paar dagen in "De Peel" willen rijden. Kopers en verkopers van ver die elkaar ontmoeten in het handelscentrum. Er zijn legio redenen om te overnachten in Hippisch Centrum Deurne.

Lees meer

Wedstrijdaccommodatie

Kijk naar alle voorzieningen die Hippisch Centrum Deurne biedt – zowel in- als outdoor - maar ook de horecafaciliteiten zoals een restaurant en overnachtingsmogelijkheden. Wie ziet daar geen perfecte wedstrijdaccommodatie in?

Lees meer

Beurzen & Evenementen

Lijkt een congres in een piste ver gezocht? Bij Libéma weten we als geen ander dat het kan. Kijk maar naar ons congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch; ooit werden hier koeien verhandeld! Gezien de grootte van het terrein is er genoeg mogelijk...

Lees meer

Onderwijs & Zakelijke Markt

Als een locatie bewezen geschikt is voor onderwijs, cursussen en trainingen is het Hippisch Centrum Deurne wel. Ook voor vergaderen, een teambuildingsactiviteit of een relatiebijeenkomst kunt u perfect bij ons terecht!  

Lees meer

Overige Mogelijkheden

Onze unieke locatie omringd door groen met een oppervlakte van maar liefst 16 hectare heeft door de diverse in- en outdoor ruimtes ontzettend veel te bieden. Alle faciliteiten zijn aanwezig! Laat u inspireren...

Lees meer

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne