Eerste proefgerichte oefendressuur op Hippisch Centrum Deurne groot succes!

De eerste proefgerichte oefendressuur op Hippisch Centrum Deurne heeft afgelopen vrijdag met groot succes plaatsgevonden. Een grote groep deelnemers kwam aan de start in de 100 meter lange Zandboshal. Tijdens de proefgerichte oefendressuur kregen de deelnemers commentaar en tips van de bekende Grand Prix jury Jan Wolfs.

"Het is goed om te zien dat de ruiters Hippisch Centrum Deurne meteen weer weten te vinden! Vrijdag was een groot succes, zeker ook dankzij de sponsors Epplejeck en Stoer Voer die voor iedere deelnemer een rijkelijk gevulde goodiebag en 10 kg wortels klaar hadden liggen. We kijken nu al uit naar de volgende proefgerichte oefendressuur op vrijdag 17 februari", zegt de enthousiaste vestigingsmanager Willem-Jan Piggen.

Elke maand een exclusieve oefendressuur
Vanaf nu gaat er iedere derde vrijdag van de maand op Hippisch Centrum Deurne een exclusieve versie van oefendressuur plaatsvinden. Er wordt ook nog een formule gezocht om de springruiters in de omgeving te kunnen bedienen, aangezien naast de dressuurruiters ook de eventingruiters al aanwezig waren tijdens de oefendressuur van afgelopen vrijdag.

Proefgerichte oefendressuur met Grand Prix Jury
Op 17 februari vindt de volgende proefgerichte oefendressuur plaats, waarbij deelnemers bij voorkeur in wedstrijdtenue door een op het hoogste niveau opgeleide jury op hun eigen opgegeven dressuurproef beoordeeld worden. De beoordeling wordt tijdens de proef per onderdeel uitgebreid toegelicht door de jury op een eigen camera/telefoon, waardoor de ruiters het commentaar thuis nog na kunnen beluisteren. Door de royale tijd die er per deelnemer beschikbaar is krijgt men voldoende tijd om nog na te evalueren om zo de verbeterpunten door te nemen voor de training thuis. Op Hippisch Centrum Deurne is tevens tijdens elke proefgerichte oefendressuur een professionele fotograaf aanwezig om actiefoto’s van de deelnemers te maken.

Foto credit: Iris van Meijl