FNRS Regiobijeenkomst

Donderdag 13 april, 10:30 tot 14:30 uur
Hippisch Centrum Deurne

De FNRS-regiobijeenkomst komt er weer aan. Een mooie gelegenheid om collega-ondernemers uit de regio weer eens te zien en te spreken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de FNRS. Dit voorjaar zullen wij in ieder geval de FNRS-plannen voor 2017 met u delen, waarbij wij natuurlijk ook nog even terugkijken op het afgelopen jaar.

Customer journey
Daarnaast gaan wij met u in gesprek over de hippische wereld en de reis van de klant. Het in kaart brengen van klantreis (de customer journey) is een mooie manier om informatie te verzamelen over potentiële klanten en daarmee uw bedrijfspresentatie te verbeteren. Robert van Almkerk en Haike Blaauw vertellen u meer over deze uit de marketingwereld afkomstige term. Waar baseert een klant zich op bij het kiezen van een product of dienst? Wat willen ze weten en waar halen ze hun informatie vandaan? En hoe kunt u deze keuze beïnvloeden?

Actuele wet- en regelgeving
Tot slot komt Van Dun Advies u bijpraten over de actuele wet- en regelgeving én mogelijkheden en kansen bij het verwijderen van asbestdaken.

Kortom: alle redenen om te komen!
Tijdens de regiovergadering is er uiteraard ook tijd ingepland voor een rondleiding over het uitgebreide complex van Hippisch Centrum Deurne en een lekkere lunch.

Aanmelden voor de regiobijeenkomst kan op de website van FNRS.