Showjumping with Mans Buurman groot succes!

Op vrijdag 03 november vond Showjumping with Mans Buurman op Hippisch Centrum Deurne plaats. Nadat de deelnemers samen met Mans het parcours hadden verkend werd het parcours onder begeleiding van de bondscoach eventing pony’s gesprongen en nabesproken.

We kijken als organisatie tevreden terug op een geslaagd evenement wat erg leerzaam was voor de deelnemers. Zo lieten ook enkele deelnemers op Facebook weten: 

“Was een leerzame avond voor Senne Van Overdijk ze heeft weer mooi huiswerk mee naar huis kunnen nemen! Ga zeker zo door met deze evenementen organiseren!!!!”

“Voor onze kids was het de eerste keer. Was super leerzaam en leuk. Voor herhaling vatbaar.”

Geen idee wie Mans Buurman is? We stellen hem kort aan je voor:
Mans Buurman is in 2014 aangesteld als KNHS bondscoach eventing Pony's. Mans heeft vele jaren internationaal gesprongen en nam succesvol deel aan het WK jonge springpaarden in Lanaken. Hij heeft zijn HBO-opleiding Educatie en Kennismanagement (profiel trainer/coach) afgerond en was vele jaren als docent aan het NHB in Deurne verbonden. In de laatste jaren van zijn actieve ruitercarrière heeft hij zich toegelegd op de eventingsport. (Bron: KNHS)

Op vrijdag 01 december is de volgende editie van Showjumping with.......
We maken snel bekend welke toptrainer de deelnemers deze editie zal begeleiden. 

Met welke trainer wil jij het parcours lopen, springen en na afloop het gereden parcours bespreken? Laat het ons weten!