Op naar 2018!

2017 zit er alweer bijna op en wij bereiden ons al voor op het nieuwe jaar.

We kijken terug op mooie evenementen waaronder onze maandelijkse oefendressuur wedstrijden met Grand Prix jury, Ride & Run, trainingsdagen van het Nederlandse para-dressuurteam, vergaderingen van onder andere FNRS en Sport & Gemeenten, nieuwe KNHS instructeursopleidingen die van start zijn gegaan, KNHS opleidingen die succesvol zijn afgerond en Showjumping with.. (oefenspringen) met mooie namen zoals: Robbert Ehrens, Bianca Schoenmakers, Mans Buurman en Luc Steeghs.

Erg trots zijn wij dat wij in 2017 al vele (inter)nationale ruiters en trainers op ons terrein hebben mogen verwelkomen zoals: Imke Schellekens-Bartels, Tineke Bartels, Emmelie Scholtens, Anky van Grunsven, Kirsten Beckers, Jeannette Haazen, Morgan Barbançon Mestre, Chris von Martels, Mathilde Blais Tetreault, Vivian Chang, Joyce Heuitink, Theo Hanzon, Leida Collins, Sado Kazuki, Piet Raijmakers en nog veel meer grote namen.

We hebben het jaar goed afgesloten met een wederom succesvolle editie van de oefendressuur wedstrijd op vrijdag 15 december. Wij staan te popelen om het nieuwe jaar in te gaan en ons weer bezig te mogen houden met de organisatie van allerlei mooie evenementen.

In 2018 vervolgen wij onze maandelijkse oefenspring- en oefendressuur wedstrijden. Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren wij Showjumping with….. waarbij een (inter)nationaal topruiter, toptrainer en/of bondscoach de deelnemers de fijne kneepjes van het vak leert.
Iedere derde vrijdag van de maand vindt onze oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury plaats. Daarnaast wordt op zowel 9 februari als op 14 april een subtop wedstrijd op ons Hippisch Centrum georganiseerd.

Hippisch Centrum Deurne wenst je hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar en we hopen je ook in het nieuwe jaar weer regelmatig op ons Hippisch Centrum te mogen ontvangen.

Hier alvast een voorproefje van enkele evenementen begin 2018:
-          05 januari: Showjumping with Teun van den Broek
-          19 januari: oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury
-          02 februari: Showjumping with Luc Steeghs
-          09 februari: subtop wedstrijd
-          16 februari: oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury
-          02 maart: Showjumping with…….
-          16 maart: oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury
-          06 april: Showjumping with…….
-          14 april: subtop wedstrijd
-          20 april: oefendressuur wedstrijd met Grand Prix jury