VIT Lustrumdag

Eerste VIT Lustrumdag 11 maart 2017 op het Hippisch Centrum in Deurne
10-jarig jubileum wordt groots gevierd met uitgebreid programma

De Vereniging van Instructeurs en Trainers voor IJslandse paarden (VIT) viert in 2017 haar 10-jarig jubileum. Tijd voor een feest!
Daarom organiseert de VIT op zaterdag 11 maart 2017 haar eerste Lustrumdag op het Hippisch Centrum in Deurne. Een dag voor iedereen die van (IJslandse) paarden houdt. De gehele dag door kunnen bezoekers genieten van clinics, demo’s, workshops en presentaties.

Uitgebreid programma
De VIT wil haar eerste Lustrum vieren met iedereen die geïnteresseerd is in het houden van, en werken met, (IJslandse) paarden. Het programma is uitgebreid en veelbelovend, met demonstratielessen, shows, clinics over didactiek en de teugeldrukmeter, workshops ruiterfitheid en houding & zit, presentaties over de waterstapmolen, demo’s tölt en telgang, en nog veel meer.

Hippisch Centrum Deurne
De Lustrumdag vindt plaats op het Hippisch Centrum in Deurne, prachtig gelegen in een parkachtige omgeving.

Praktische informatie
Het programma begint om 09.30 en eindigt om 17.00 uur. Toegang is € 10,-  (inclusief koffie/thee) of € 20,- (inclusief koffie/thee/lunch). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Op de website www.vit-ijslandsepaarden.nl vindt u meer informatie over het programma. Daar vindt u ook een korte beschrijving van de clinics, demo’s en presentaties.