Zakelijke Markt & Onderwijs

Vergaderen, cursus, teambuildingactiviteit en meer...

Uitgebreid aanbod aan zakelijke mogelijkheden

Naast het feit dat onze locatie zich perfect leent voor hippische activiteiten kent het ook een zeer uitgebreid aanbod op zakelijk gebied.
Voor een vergadering, teambuildingactiviteit, relatiebijeenkomst, cursus en/of training biedt Hippisch Centrum Deurne alle mogelijkheden.


Indoor
Indoor beschikt onze locatie over een ruime variëteit aan zalen en vergaderruimtes, met een capaciteit van 10 tot 350 personen (voor het uitgebreide aanbod klikt u op de button vergaderarrangementen). Daarnaast kunnen onze 3 rijpistes omgedoopt worden van congres- tot feestzaal.

Eindeloos veel mogelijkheden op het buitenterrein!
In het buitenseizoen kan ook het buitenterrein gebruikt worden waardoor het aantal mogelijkheden nog verder toeneemt. Het parkachtige buitenterrein midden in de bossen zorgt niet alleen voor de perfecte onderbreking van een cursus- of trainingsdag, maar leent zich ook perfect voor bijvoorbeeld: een productpresentatie in het gras, een teambuilding- of brainstormactiviteit in de buitenpiste, een estafette of zeskamp op het grasveld en/of renbaan, picknicken aan ""Het Buntven" oever of een zakelijke lunch op ons terras, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle zalen zijn voorzien van de benodigde audiovisuele middelen en catering kan geheel verzorgd worden.
Door u volledig te ontzorgen hoeft u zich alleen maar op uw klanten, relaties en/of collega’s te richten.

Out of the box!
Eens wat anders dan uw zakelijke bijeenkomst in een zaal organiseren?
We bieden allerlei interessante en vooral leuke workshops/activiteiten ter onderbreking, aanvulling of ter vervanging van bijvoorbeeld een traditionele zakelijke bijeenkomst. De activiteiten kunnen op een originele wijze bijdragen aan het versterken van de onderlinge zakelijke band of ontwikkeling van uw medewerkers.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een teambuilding- + leiderschapsactiviteit door middel van mennen (paard + wagen). U stapt samen met uw team op de bok en onder begeleiding van een professionele koetsier leert u precies wat ervoor nodig is om een sterk, op elkaar afgestemd team te creëren en op welke wijze u het beste de leiding over uw team neemt.  

Een ander voorbeeld: leiderschap, communicatie en samenwerking is uitermate van belang voor een goed werkende organisatie. Vaak bent u zich niet bewust van uw gedrag. Wist u dat een paard heel goed uw lichaamstaal kan lezen en hierop direct feedback kan geven? Het paard vertelt u precies waar u op deze vlakken tekortschiet waardoor u op de juiste wijze leert te communiceren.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne