Overige mogelijkheden

Hippisch Centrum Deurne is uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. De locatie biedt naast stalling, verblijf, wedstrijdaccomodatie, beurzen & evenementen, onderwijs en zakelijke markt nog veel meer. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden...

Publiek onderwijs

Maar liefst 47 jaar lang is Deurne een begrip geweest in de paardensportwereld, vanwege de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding (NHB) die er was gevestigd. Nu Helicon heeft besloten te stoppen met deze opleidingstak, valt er een gat in het paardgerelateerde opleidingsaanbod in Nederland. Een gat dat Libéma graag opvult.    

Lees meer

Privaat onderwijs

Als een locatie bewezen geschikt is voor beroepsonderwijs, is zij dat ook voor privaat onderwijs. HCD beschikt over alle mogelijke opleidingsfaciliteiten - voor zowel cursisten en docenten als ruiters en paarden - en wil deze graag openstellen voor aanbieders van hippische cursussen en trainingen.  

Lees meer

Paardgerelateerde retail

Ons lijkt het ideaal: op een plek waar zoveel ruiters en paarden samenkomen, de meest benodigde artikelen aanbieden. Van broeken, laarzen en helmen tot zadels, halsters en dekens. Alles binnen handbereik.

Lees meer

Veterinair centrum

Hippisch Centrum Deurne beschikt al over een paardenkliniek, omdat die deel uitmaakte van het beroepsonderwijs dat op de locatie werd aangeboden. Graag willen we deze kliniek in dezelfde functie behouden dan wel uitbreiden.

Lees meer

Dagrecreatie

Een dag rijden in een nieuw, nog onbekend gebied is voor veel ruiters en menners een gewild uitje. De groene en bosrijke omgeving van HCD biedt volop mogelijkheden en perfecte ruiterpaden.

Lees meer

Handelcentrum Sport- en Manegepaarden

Met een gevestigde naam in de paardensportwereld, kan Hippisch Centrum Deurne ook als erkend handelscentrum optreden.

Lees meer

Restaurant

Een van de standaard voorzieningen van het overgenomen complex is een restaurant. Toen werd dit alleen gebruikt voor de studenten van de beroepsopleidingen, maar voor de toekomst hebben wij grotere plannen met deze horecavoorziening.

Lees meer

Open workspace

Open workspaces zijn razend populair. En terecht: ze zijn laagdrempelig, flexibel, goedkoop en bijzonder goed voor het uitbreiden van het netwerk. Hoe perfect zou het zijn zo’n flexibele werkplek te bieden midden in dat ene netwerk...

Lees meer

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne