(Inter)nationale wedstrijden

Kijk naar alle voorzieningen die Hippisch Centrum Deurne biedt – zowel in- als outdoor, maar ook de horecafaciliteiten zoals een restaurant en overnachtingsmogelijkheden. Wie ziet daar geen perfecte wedstrijdaccommodatie in?

Hippisch Centrum Deurne wil haar deuren openen voor zowel internationale als nationale wedstrijden. Met diverse binnen- en buitenbanen onder meer een draf- en renbaan, natuurlijke buitenhindernissen voor zowel aangespannen- als eventingsport, de 224 stallen met alle faciliteiten voorzien tezamen met de verblijfsmogelijkheden biedt HCD alle mogelijkheden voor wedstrijden in verschillende disciplines, het hele jaar door.

Wedstrijden voor disciplines als: dressuur, springen, eventing, mennen, voltige, endurence …

De foyer en restaurant kijken uit over de ruime binnenpistes, die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld dressuur- en springwedstrijden. Maar ook buiten zijn tal van trainingsfaciliteiten te vinden, zoals een dressuur- en springpistes, menplaats en eerdergenoemde draf- en renbaan en eventing terrein. Voeg daaraan toe de ruime parkeergelegenheden voor zowel bezoekers als trailers en vrachtwagens, de vele stallen (224 boxen), de aanwezigheid van een veterinair centrum, hoefsmederij en de mogelijkheden voor verblijf heeft u, volgens ons de ideale wedstrijdaccommodatie te pakken.

Kies een optie
Stalling
Verblijfsaccomodatie
Beurzen & Evenementen
Congressen
Wedstrijdaccommodatie
Keuringen & shows
Dagrecreatie
Handelscentrum & Veiling
Publiek / privaat onderwijs
Paardgerelateerde retail
Veterinair centrum
Overige Interesse
Optienaam
Versturen

0493 382550 - Bruggenseweg 11a Deurne